Alles is voorbereid: genomineerden voor de TYPO3 Awards 2023 bekendgemaakt

Van de 221 ingezonden projecten zijn er 65 genomineerd voor de TYPO3 Award 2023. Van de 13 winnaars per categorie, krijgt één de felbegeerde prijs van TYPO3 Website van het jaar. Nieuw dit jaar is dat de prijzen bestaan uit exclusieve, gedenkwaardige NFT's. Enthousiaste TYPO3 CMS-professionals en hun gasten bereiden zich voor op het Award Gala dat op 12 oktober 2023 in Düsseldorf (Duitsland) plaatsvindt.

Düsseldorf, Duitsland – 15 september 2023

Ga met ons mee naar Düsseldorf op 12 oktober 2023

Het team van het TYPO3 Project is bijzonder verheugd om de genomineerden voor de TYPO3 Awards 2023 te mogen aankondigen. Met 221 inzendingen van bureaus uit alle windstreken is de concurrentie heviger dan ooit. De awardcommissie wil hierbij iedereen bedanken voor het uitstekende werk dat ze hebben bijgedragen. 

Zes gewaardeerde juryleden buigen zich de komende weken over de nominaties. De winnaars worden op 12 oktober 2023 bekroond tijdens het veelbesproken TYPO3 Awards Gala. 

Er zijn een beperkt aantal plekken voor het TYPO3 Award Gala beschikbaar, maar kaartjes zijn nog online verkrijgbaar via t3con23.typo3.com.

Vijf genomineerden in dertien categorieën

Maak kennis met de

TYPO3 introduceert NFT's als prijzen

De winnaars krijgen hun prijzen uitgereikt als geanimeerde NFT's (Non-Fungible Tokens). De tokens die het symbool vormen van de innovatieve prestaties en geavanceerde technologie, worden gepresenteerd op een fysieke expositiedisplay.

Het Award Gala is een avond die gewijd is aan de TYPO3-gemeenschap, aan innovatie en aan uitzonderlijk werk. Het evenement vindt plaats op een avond van de TYPO3 Conferentie (T3CON23). Deelnemers kunnen een pas voor de gehele conferentie kopen inclusief toegang tot het TYPO3 Awards Gala of alleen een kaartje voor het gala. Bekijk t3con23.typo3.com voor meer informatie over het evenement en voor de kaartjes.

Over TYPO3

TYPO3 CMS

TYPO3 is een opensource-contentmanagementsysteem (CMS) voor bedrijven. Op typo3.org kunt u meer informatie over TYPO3 vinden en downloaden.

TYPO3 Association

De TYPO3 associatie is een Zwitserse vereniging zonder winstoogmerk die in november 2004 is opgericht door de leden van de TYPO3-gemeenschap en biedt software die gratis toegankelijk is voor het publiek. TYPO3 is gevestigd in Baar ZG (Zwitserland). De TYPO3 associatie is onpartijdig en niet-confessioneel. De associatie heeft ongeveer 1000 leden en coördineert en financiert de langetermijnontwikkeling van TYPO3 CMS. De associatie is eigenaar van het handelsmerk TYPO3. Bekijk voor meer info typo3.org/project/association.   

TYPO3 GmbH

TYPO3 GmbH is een dienstverlenend bedrijf dat is opgericht door de TYPO3 associatie om ondersteunende diensten te verlenen en om de TYPO3 CMS-software te ontwikkelen. Bekijk typo3.com/typo3-gmbh voor meer informatie over het bedrijf TYPO3.

In Other Languages

Press Enquiries

Luana Valentini
Phone: +49 211 205436-46
Mail: media(at)typo3.com

TYPO3 GmbH
Emanuel-Leutze-Str. 11
40547 Düsseldorf
Germany

Phone: +49 211 205436-0
Web: www.typo3.com

Start Spreading the News

Please feel free to send a copy of the press release to your local media. Just ensure you do not spam. Make it clear that you are not an official representative of the TYPO3 Association or TYPO3 Company, but that you are an agency or individual using TYPO3.

Help Translate! TYPO3's growth is supported by an international community of volunteers. By helping translate our communication into new languages, you help make the CMS available in new areas. Small and large contributions are welcome. Join the Content Group