Bekendmaking jury TYPO3 Awards 2023

Erkenning van uitmuntendheid in TYPO3-projecten

Het veelbesproken TYPO3 Awards Gala 2023 en de 15e TYPO3 Conferentie komen snel naderbij. Met genoegen maakt het TYPO3-project de bekwame leden van de jury van de TYPO3 Awards van dit jaar bekend, die zich buigen over de TYPO3-projecten in 13 verschillende categorieën

Gebruikt u of werkt u met TYPO3 CMS? Nomineer uw websites en projecten dan uiterlijk op 1 september 2023.

Düsseldorf, Duitsland – 23 augustus 202

Zes uitzonderlijke digitale professionals

Het TYPO3 Awards Gala is een feestelijke viering van de technische verworvenheden en onderstreept de creativiteit en innovatie die goed gedijen in het TYPO3-ecosysteem en het bredere ecosysteem van opensourcesoftware.

Maak kennis met de juryleden van de TYPO3 Awards 2023. De jury bestaat uit zes prominente professionals met een zeer uiteenlopende expertise op het gebied van technologie, opensource en het digitale spectrum. Zo zijn we verzekerd van een evenwichtige en kundige beoordeling van alle genomineerde projecten. De juryleden selecteren de finalisten (en uiteindelijke winnaars) in elke categorie. De projecten van de finalisten worden gepresenteerd tijdens het galadiner (dresscode black-tie) in Düsseldorf op 12 oktober 2023.

De jury wordt begeleid door een awardcommissie die bestaat uit Mathias Bolt Lesniak, opensource-evangelist & bestuurslid TYPO3 Associatie, en Jeffrey A. McGuire, oprichtend vennoot van Open Strategy Partners & Tech Evangelist. De awardcommissie en de gewaardeerde juryleden dragen zorg voor een uitgebreide evaluatie van de technische hoogstandjes, gebruikerservaring en innovatieve benaderingen van elk project.

Awardcategorieën 2023

De TYPO3 Awards die bekendgemaakt worden tijdens de vernieuwde TYPO3 Conferentie die op 12-13 oktober in Düsseldorf plaatsvindt, omvat zeer uiteenlopende categorieën die een afspiegeling vormen van de veelzijdigheid van het CMS. De TYPO3 Awards verwelkomt nominaties uit alle sectoren van de TYPO3-gemeenschap: bureaus, freelancers of in-house professionals. Projecten kunnen worden ingezonden om in aanmerking te komen voor de volgende categorieën:

 • Bedrijfsleven
 • Mkb
 • Campagne
 • E-commerce
 • Cultuur
 • Onderwijs
 • Gezondheid
 • Overheid
 • Industrie
 • Toerisme
 • Sport
 • Ngo
 • Financiën

Uit de winnaars van de categorieën selecteert de jury de prestigieuze Website van het jaar.

De kosten perinschrijving bedragen € 200 excl. btw.

Ga naar t3con23.typo3.comvoor meer informatie over het TYPO3 Awards Gala 2023 en om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Over TYPO3

TYPO3 CMS

TYPO3 is een opensource-contentmanagementsysteem (CMS) voor bedrijven. Op typo3.org kunt u meer informatie over TYPO3 vinden en downloaden.

TYPO3 Association

De TYPO3 associatie is een Zwitserse vereniging zonder winstoogmerk die in november 2004 is opgericht door de leden van de TYPO3-gemeenschap en biedt software die gratis toegankelijk is voor het publiek. TYPO3 is gevestigd in Baar ZG (Zwitserland). De TYPO3 associatie is onpartijdig en niet-confessioneel. De associatie heeft ongeveer 1000 leden en coördineert en financiert de langetermijnontwikkeling van TYPO3 CMS. De associatie is eigenaar van het handelsmerk TYPO3. Bekijk voor meer info typo3.org/project/association.   

TYPO3 GmbH

TYPO3 GmbH is een dienstverlenend bedrijf dat is opgericht door de TYPO3 associatie om ondersteunende diensten te verlenen en om de TYPO3 CMS-software te ontwikkelen. Bekijk typo3.com/typo3-gmbh voor meer informatie over het bedrijf TYPO3.

In Other Languages

Press Enquiries

Luana Valentini
Phone: +49 211 205436-46
Mail: media(at)typo3.com

TYPO3 GmbH
Emanuel-Leutze-Str. 11
40547 Düsseldorf
Germany

Phone: +49 211 205436-0
Web: www.typo3.com

Start Spreading the News

Please feel free to send a copy of the press release to your local media. Just ensure you do not spam. Make it clear that you are not an official representative of the TYPO3 Association or TYPO3 Company, but that you are an agency or individual using TYPO3.

Help Translate! TYPO3's growth is supported by an international community of volunteers. By helping translate our communication into new languages, you help make the CMS available in new areas. Small and large contributions are welcome. Join the Content Group