Inschrijving voor TYPO3 Awards Gala bij T3CON23 geopend

Düsseldorf, Duitsland – 20 juni 2023

Het TYPO3 Project is verheugd te kunnen aankondigen dat de inschrijving voor het TYPO3 Awards Gala van dit jaar geopend is. Het galadiner dat op de avond van 12 oktober 2023 wordt gehouden bij Areal Böhler in Düsseldorf, licht de beste TYPO3-projecten uit en is een eerbetoon aan degenen die uitblinken op dit gebied.

Vanaf 20 juni 2023 worden TYPO3-professionals en -bureaus uitgenodigd om hun uitzonderlijke TYPO3-projecten in te zenden om mee te dingen naar de prijs. De inschrijving staat open t/m 1 september 2023. Deelnemers hebben hierdoor ruim de tijd om hun uitstekende werk aan de jury te presenteren. 

Categorieën van de 15e TYPO3 Conferentie

De TYPO3 Awards van de vernieuwde TYPO3 Conferentie omvatten tal van verschillende categorieën die een afspiegeling vormen van de veelzijdigheid van het CMS. Projecten kunnen worden genomineerd in de volgende uiteenlopende categorieën:

 • Bedrijfsleven
 • Mkb
 • Campagne
 • E-commerce
 • Cultuur
 • Onderwijs
 • Gezondheid
 • Overheid
 • Industrie
 • Toerisme
 • Sport
 • Ngo
 • Financiën

De felbegeerde prijs van Website van het jaar wordt gekozen uit de winnaars. Of het nu gaat om een bureau, freelancer of een inhouse professional, de TYPO3 Awards verwelkomt nominaties uit alle sectoren van de TYPO3-gemeenschap. De kosten per inschrijving bedragen € 200 plus btw.

De kaartverkoop is gestart: vier uitmuntendheid in TYPO3

Na een afwezigheid van vier jaar door de pandemie en aangepaste voorwaarden voor beurzen, conferenties en fysieke evenementen keert het TYPO3 Awards Gala weer terug. Reden te meer om de winnaars van elke categorie uit te nodigen op het podium om hun projecten te presenteren en inzichten te bieden in hun succesvolle implementaties van TYPO3.

De lijst met genomineerden wordt in september 2023 bekendgemaakt. Bureaus wordt aangeraden om hun kaartjes voor pakketten snel te kopen. Deze kaartjes bieden toegang tot de tweedaagse conferentie en de prijsuitreiking. Ze kunnen de klanten van de genomineerde projecten uitnodigen om deel te nemen aan het evenement om meer te weten te komen over digitale soevereiniteit, digitale infrastructuur, gegevensbescherming en bescherming van de persoonlijke levenssfeer. Bureaus kunnen verder hun merk onder het voetlicht brengen door voor € 500 plus btw nabij het podium een viptafel te reserveren, voorzien van hun merklogo. Reguliere kaartjes voor de prijsuitreiking zijn te koop voor € 200 incl. btw.

TYPO3 introduceert NFTs als prijzen

De TYPO3 Awards introduceren als teken van het steeds veranderende digitale landschap dit jaar iets nieuws en spannends. Winnaars ontvangen hun prijzen niet alleen in de vorm van een fysieke onderscheiding maar ook als geanimeerde NFT's (Non-Fungible Tokens), een echt unieke en innovatieve wijze om hun prestaties te vieren.

Het TYPO3 Awards Gala biedt de gelegenheid tot contact met de TYPO3-gemeenschap, tot uitbreiding van uw zakelijke netwerk en tot het verkrijgen van meer inzicht in geavanceerde TYPO3-projecten. Wie het eerst komt, die het eerst maalt, dus reserveer uw kaartjes of viptafels snel om uw plek bij dit evenement zeker te stellen.

De jury van de prijsuitreiking: een groep uiteenlopende professionals uit de sector

Alle genomineerde websites worden beoordeeld door een team dat bestaat uit vijf professionals uit de sector met elk een andere achtergrond. De jury omvat experts die ervaring hebben met uiteenlopende contentmanagementsystemen, personen die goed thuis zijn in TYPO3 (zowel qua coderen als bewerken), evenals specialisten op het gebied van UI/UX en SEO. Binnenkort worden de juryleden aangekondigd. U krijgt ook informatie over hun expertise en hun bijdrage aan het selectieproces.

Ga voor meer informatie over het TYPO3 Awards Gala, de inschrijfvoorwaarden en het reserveren van kaartjes naar de officiële website van de conferentie: t3con23.typo3.com/awards.

Over TYPO3

TYPO3 CMS

TYPO3 is een opensource-contentmanagementsysteem (CMS) voor bedrijven. Op typo3.org kunt u meer informatie over TYPO3 vinden en downloaden.

TYPO3 Association

De TYPO3 associatie is een Zwitserse vereniging zonder winstoogmerk die in november 2004 is opgericht door de leden van de TYPO3-gemeenschap en biedt software die gratis toegankelijk is voor het publiek. TYPO3 is gevestigd in Baar ZG (Zwitserland). De TYPO3 associatie is onpartijdig en niet-confessioneel. De associatie heeft ongeveer 1000 leden en coördineert en financiert de langetermijnontwikkeling van TYPO3 CMS. De associatie is eigenaar van het handelsmerk TYPO3. Bekijk voor meer info typo3.org/project/association.   

TYPO3 GmbH

TYPO3 GmbH is een dienstverlenend bedrijf dat is opgericht door de TYPO3 associatie om ondersteunende diensten te verlenen en om de TYPO3 CMS-software te ontwikkelen. Bekijktypo3.com/typo3-gmbh voor meer informatie over het bedrijf TYPO3.

In Other Languages

Press Enquiries

Luana Valentini
Phone: +49 211 205436-46
Mail: media(at)typo3.com

TYPO3 GmbH
Emanuel-Leutze-Str. 11
40547 Düsseldorf
Germany

Phone: +49 211 205436-0
Web: www.typo3.com

Start Spreading the News

Please feel free to send a copy of the press release to your local media. Just ensure you do not spam. Make it clear that you are not an official representative of the TYPO3 Association or TYPO3 Company, but that you are an agency or individual using TYPO3.

Help Translate! TYPO3's growth is supported by an international community of volunteers. By helping translate our communication into new languages, you help make the CMS available in new areas. Small and large contributions are welcome. Join the Content Group